Будинки із керамоблоків

будівництво будинку з керамоблоківБудівництво приватного будинку з керамоблоків — кращий варіант капітального будівництва.

Наша компанія «КиївНовБуд» — це:

  • більше 10 років досвіду і більше 20 000 м2 зведеної нерухомості;
  • гарантії на роботи 5 років, на матеріали до 70 років;
  • зафіксовані в договорі ціни на будівництво в національній валюті;
Наші ціни
Коробка
від 8490 грн/м2
Під оздоблення
від 12490 грн/м2
Під ключ
від 15990 грн/м2
З нами вигідно і
безпечно будувати будинок!
НАДІЙНІСТЬ
  • 5 років гарантії на роботи
  • більше 10 років досвід
  • 50 - 70 років гарантії на матеріали
Чесність
  • кошторис з реальними цінами
  • фіксація цін в договор
  • всі об'єкти можна відвідати
Оперативність
  • будуємо за 6-12 місяців
  • у договорі вказуємо строки здачі
  • штраф 1% від загальної вартості
    при простроченні
Прозорість
  • щотижневий фотозвіт
  • можливість без погоджень в
    будь-який момент приїхати на будівництво

НЕМАЄ ВСІЄЇ СУМИ, ЩОБ ПОБУДУВАТИ ДІМ ВІДРАЗУ?
БУДЕМО БУДУВАТИ ПОЕТАПНО, ПО МІРІ НАЯВНОСТІ ГРОШЕЙ!

Проекты домов
Залишилися питання?
Замовте професійну консультацію прямо зараз!
Будівництво будинку з керамоблоків

Будинки з блоків під ключКерамоблок - чудовий будівельний матеріал, що поєднує в собі характеристики міцності цегли та енергозберігаючі властивості газоблоку. Популярність керамоблоков стрімко зростає і на даний момент ми вважаємо даний матеріал кращим варіантом для капітального будівництва енергоефективного будинку. Серед основних переваг керамоблока слід відзначити його достатню міцність (навіть для несучих стін в малоповерховому будівництві), низьку теплопровідність, простоту і швидкість його кладки, екологічність, пожежобезпечність, високі звукоізоляційні характеристики. Якщо говорити про недоліки, то у випадку з керамоблоки більш доречно говорити про його особливості: крихкість (необхідна дбайлива транспортування) і відносно велика вартість. Ми обов'язково присвятимо цій матеріалу ще не одну публікацію в розділі «Статті» нашого сайту.

Будівництво будинку з інших блочних матеріалів

Цегла: керамічна або силікатна цегла - один з найпопулярніших будівельних матеріалів. Детальніше про вартість будівництва з цегли, особливості будівництва читайте в розділі нашого сайту «Будівництво будинку з цегли». Газоблок: оптимальний варіант для недорого і разом з тим енергоефективного будівництва. Наша компанія також може побудувати Ваш будинок з газоблоку під ключ, докладніше дивіться тут. Піноблок: на 15-20% дешевший матеріал, ніж його прямий конкурент - газоблок. Спірним залишається варіант 100% -го зведення будинку з пінобетону. Більш докладно з особливостями будівництва з піноблоків, будь ласка, ознайомтеся в розділі «Будівництво будинку з піноблоків».

Будівництво будинку з керамоблоківВартість будівництва будинку під ключ у Києві

На відміну від багатьох будівельних фірм наші ціни зафіксовані в національній валюті. Будівництво приватного будинку під ключ буде коштувати від 15990 грн/м2. Під чистову обробку - від 12490 грн/м2. Також компанія «КиївНовБуд» може взятися за проект з будівництва тільки коробки будинку - в даному випадку ціна буде від 8490 грн/м2. Більш детальну інформацію про вартість будівельних послуг Ви зможете знайти в розділі «Ціни» і в нашому прейскуранті. Також Ви можете розрахувати приблизну вартість будівництва самостійно онлайн.

Додаткові будівельні послуги від компанії «КиївНовБуд:

Виникли питання?

Ми готові оперативно на них відповісти! Будь ласка, зв'яжіться з нами будь-яким зручним для вас способом, зазначеним на сторінці «Контакти».