Будівництво лазні та сауни

stroitelstvo baniЗаміський котедж важко уявити без сауни або лазні. Це одне з найприємніших задоволень, про який мріють міські жителі. Відвідування парної надає оздоровчий вплив на весь організм, знімає стреси і дає заряд бадьорості. Будівництво лазні — складний і трудомісткий процес, що вимагає певних знань і навичок. Тому будівництво повинно виконуватися професіоналами. У штаті компанії «КиївНовБуд» досить досвідчених фахівців, які допоможуть з проектом, підбором матеріалу і будівництвом лазні та сауни.

Наша фірма займається будівництвом будинків під ключ і надає різні будівельні послуги, у тому числі ландшафтний дизайн, який змінить ваш ділянку. Побудована лазня буде гармонійно вписується в загальний ландшафт, так як фахівці фірми володіють достатнім досвідом будівництва лазень і саун. За допомогою калькулятора можна прорахувати у скільки обійдеться будівництво і замовити будівництво російської лазні. Ви можете заощадити на матеріалах, так як ми працюємо безпосередньо з постачальниками та не робимо націнки, наш прибуток — плата за виконані роботи.

При будівництві російської лазні слід визначитися, чи буде вона частиною будинку або буде знаходитися на значній відстані від житлової зони. Проект лазні в чому залежить від розмірів ділянки і побажань замовника. Вона може бути обладнана басейном, зоною відпочинку, тренажерним залом, якщо дозволяють розміри.

Вибір місця для будівництва лазні

Будівництво саун і лазень, що знаходяться у видаленні від будинку, має починатися з вибору місця їх розташування на ділянці. При цьому потрібно враховувати планування ділянки, місцезнаходження інших будов. Обов’язково будівництво слід узгодити з архітектором і сусідами. Бажано лазню з сауною розташувати на березі водойми, щоб можна було зануритися у воду після парилки. Це краще, ніж обливатися холодною колодязної або водопровідною водою. Якщо лазня є частиною котеджного комплексу, її можна розташувати поруч з кухнею або поєднати з санвузлом, якщо вона є окремим будовою, то до неї повинні бути підведені всі комунікації.

Матеріали для будівництва

Для того щоб лазня дійсно надавала оздоровчий ефект, вона повинна будуватися з екологічно чистих матеріалів. Для зовнішніх стін може використовуватися:

  • брус;
  • цегла;
  • колоди;
  • камені.

Найпопулярнішим матеріалом є дерево. Воно має високі паро- і теплоізоляційні якості. Стіни всередині сауни обов’язково обшиваються деревом або вагонкою. При цьому слід використовувати породи дерева, що не виділяють смолянистих речовин при нагріванні. Підлоги в парній можуть бути не тільки дерев’яними, але й бетонними, глиняними, покритими плиткою з низьким коефіцієнтом теплопровідності. Для того щоб не відчувалася різниця температур, виходячи з сауни, бетонні підлоги в передбаннику слід покрити циновкою або якимось покриттям.

Установка печі

Найважливішим елементом будь-якої лазні є піч, завдяки якій в сауні досягається необхідна температура. Залежно від виду палива піч може бути газової або дров’яної, по конструкції — цегляної або металевої, з безперервним або періодичним підігрівом. Важливу роль для функціонування печі грає монтаж димаря. Установку печі слід довіряти тільки фахівцям, так як має бути забезпечена пожежна безпека і правильно встановлений димар для виключення ризику отруєння чадним газом.

Проведення комунікацій

При будівництві лазні необхідно:

  • провести водопровід;
  • зробити розводку води по всім необхідним точкам;
  • встановити сантехнічні прилади;
  • виконати відведення каналізації з фільтром стічних вод;
  • провести електропроводку.

Для цього потрібні висококваліфіковані фахівці. Наша компанія здійснює будівництво лазень під ключ. На всі виконувані роботи є ліцензії і дається 5 років гарантії. Подробиці про нас можна дізнатися на нашому сайті, де також можна знайти корисні статті про будівництво. Всі питання, що стосуються цін на послуги, будівництво та матеріали, можна уточнити по телефону у менеджерів компанії.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...