Недорогі будинки під ключ

Побудувати недорогий будинокЯкщо Вам потрібно побудувати будинок недорого і при цьому на століття, то Ви звернулися за адресою! Будівельна компанія «КиївНовБуд» пропонує недороге будівництво капітальних будинків в Києві і області:

  • ціни від 8490 грн/м2 за коробку будинку;
  • фіксовані в договорі ціни в національній валюті;
  • 0% націнки на матеріали для будівництва;
  • тільки 50% передоплати за кожен окремий етап будівництва;
  • от 50 000 грн економії на введенні будинку в експлуатацію (робимо за свій рахунок).

У нашому розумінні недорогий капітальний будинок — це будинок з довговічних, перевірених часом матеріалів: газоблоку або пеноблока.

Наші ціни
Коробка
від 8490 грн/м2
Під оздоблення
від 12490 грн/м2
Під ключ
від 15990 грн/м2
З нами вигідно і
безпечно будувати будинок!
НАДІЙНІСТЬ
  • 5 років гарантії на роботи
  • більше 10 років досвід
  • 50 - 70 років гарантії на матеріали
Чесність
  • кошторис з реальними цінами
  • фіксація цін в договор
  • всі об'єкти можна відвідати
Оперативність
  • будуємо за 6-12 місяців
  • у договорі вказуємо строки здачі
  • штраф 1% від загальної вартості
    при простроченні
Прозорість
  • щотижневий фотозвіт
  • можливість без погоджень в
    будь-який момент приїхати на будівництво

НЕМАЄ ВСІЄЇ СУМИ, ЩОБ ПОБУДУВАТИ ДІМ ВІДРАЗУ?
БУДЕМО БУДУВАТИ ПОЕТАПНО, ПО МІРІ НАЯВНОСТІ ГРОШЕЙ!

Проекты домов
Залишилися питання?
Замовте професійну консультацію прямо зараз!
Якість від «КиївНовБуд»

  • офіційний договір і незмінні, зафіксовані в національній валюті ціни на будівництво;
  • юридично оформлені гарантії на роботи та матеріали;
  • більш ніж 10-річний досвід будівельників і наявність ліцензій на всі види будівельних робіт;
  • вигідні акції, покликані зекономити бюджет наших клієнтів;
  • будівництво котеджів під ключ - по закінченні робіт Ви ввозите меблі і живете в своєму новому будинку!

Будівництво недорогих будинків під ключЦіни на будівництво недорогих будинків від 8490 грн./м2

Основний спосіб заощадити на будівництві будинку - це замовити найбільш складні види робіт у будівельної компанії (будівництво коробки будинку), а внутрішні оздоблювальні роботи вже виробляти своїми силами або силами недорогих ремонтних бригад. В цьому випадку вартість наших послуг складе від 8490 грн за м2. Також можна замовити будівництво під обробку від 12490 грн./ м2, коли по закінченню робіт Ви отримуєте будинок, в якому залишилося зробити косметичний ремонт для комфортного життя. Найбільш же комфортний варіант - це пакет «під ключ» від 15990 грн./ м2, при якому Ваш новий будинок на 100% готовий до експлуатації: ввозите меблі і можна жити! Більш докладні відомості про ціни можна знайти тут, а також у нашому актуальному прайсі. Прорахувати в режимі онлайн приблизну вартість будівництва під ключ можна за допомогою нашого калькулятора.

Як заощадити на будівництві будинку?

Будівництво приватного будинку - це довгий і досить дорогий процес, оптимізувати який можна ще як на етапі будівництва, так і на етапі проектування. Давайте розглянемо основні способи для того, щоб побудувати недорогий будинок. Конфігурація і розташування ділянки. Ми не відкриємо для Вас Америку, якщо помітимо той факт, що чим далі ділянка від Києва, тим дорожче буде будівництво (доставка матеріалів, обладнання та спецтехніки, проїзд співробітників та ін.). Знайти відповідно недорогу ділянку в Києві та найближчому передмісті можливо, особливо, коли ми маємо на увазі будівництво недорого, невеликого будинку. Для такого об'єкта підійде навіть вузька невелика ділянка, яку цілком можна знайти за розумні гроші. Отже, перший висновок: якщо хочете заощадити на будівництві - шукайте невелику ділянку ближче до Києва. Проект будинку. У нас на сайті Ви можете переглянути та вибрати найбільш відповідний типовий проект або замовити розробку індивідуального проекту. Знайте, що ми допоможемо будь-який типовий проект доопрацювати під Ваші вимоги абсолютно безкоштовно! Як заощадити на даному етапі? В першу чергу, раціонально поставитися до потреб Вашої сім'ї в житлової площі і не будувати «будинок на виріст». По-друге, професійно розрахувати основні параметри будівництва (технологія, товщина і глибина фундаменту; матеріал і товщина стін; конструкція і матеріал покрівлі та ін.), щоб не переплачувати. Матеріали та обладнання. Економити на матеріалах - не можна, але купувати за розумними цінами можна! Компанія «КиївНовБуд», приміром, завдяки багаторічній співпраці з постачальниками може закуповувати матеріали та обладнання за цінами з дуже хорошим дисконтом. Більше того, для своїх клієнтів ми не робимо якихось націнок і поставляємо матеріали за оптовими цінами. Вартість будівельних послуг. Завжди наполягайте на тому, щоб в договорі вартість будівництва була зафіксована в національній валюті України. Це тим більше актуально в часі валютної нестабільності. На відміну від більшості будівельних фірм, що вказують ціни на будівництво в доларах, ми надаємо послуги за цінами в гривнях, які фіксуємо на момент підписання договору. Дозвільна документація. Нам "пощастило" жити в країні з величезним бюрократичним апаратом, тому будьте готові витратити багато особистого часу, нервів та коштів на різні види погоджень протягом усього періоду будівництва. Список документів і державних структур, що їх видають просто величезний! Ми знаємо це і тому пропонуємо своїм клієнтам акцію, за умовами якої, всі ці турботи ми беремо на себе, але за умови будівництва будинку під ключ. Так що з нами завдання побудувати будинок недорого стає реальним!

Побудувати будинок дешевоТехнологія будівництва та додаткові послуги

Ми будуємо капітальні монолітні будинки, будинки з цегли, керамоблоків, газоблоків, в рідкісному випадку з піноблоків. Наші послуги:  

У Вас залишилися питання?

Задайте нам їх по телефону, ми готові оперативно допомогти Вам щодня з 9:00 до 20:00, без вихідних. Більше інформації про нас можна знайти у розділі «Про компанію». Також ознайомтеся з нашими готовими та поточними об'єктами й реальними відгуками клієнтів.