Нові технології будівництва будинків і котеджів

Технічний прогрес торкнувся всі сфери діяльності людини в тому, числі і будівництво. Якщо півстоліття тому будинки зводилися роками з великими фінансовими і трудовими затратами, то зараз нові технології в будівництві котеджів дають можливість скоротити цей процес у багато разів.

Компанія «КиївНовБуд«, успішно застосовуючи сучасні технології, має готові та споруджувані об’єкти. У наш час існує велика кількість різних технологій швидкого будівництва, головною відмінністю між ними є використовуваний матеріал. Часто перевага віддається більш дешевому варіанту, якщо проаналізувати, коштує побудувати будинок. ННижче наведені найбільш популярні нові технології, застосовувані для швидкого будівництва.

Котедж з газобетону

нові технології в будівництві котеджівБудинки з газобетону легко зводити навіть не маючи великого будівельного досвіду. Газобетонні блоки виготовляються з цементу, вапна і піску, відносяться до комірчастим бетонів, які мають пористу структуру. Вони легко піддаються обробці, тому все більш завойовують популярність як будівельний матеріал. Будинки з газобетону швидко зводяться, легко перебудовуються, обробляються і ремонтуються.

Переваги газобетону наступні:

  • низька вартість;
  • простота обробки;
  • невелика вага;
  • швидкість і зручність укладання;
  • зручні розміривисока пожежна безпека;
  • висока пожежна безпека;
  • паропроникність;
  • низька теплопровідність;
  • екологічна чистота.

З недоліків цього будівельного матеріалу можна називати крихкість, високу гігроскопічність і підвищені вимоги до дотримання технології будівництва. Тому, вирішуючи питання будувати самому або за допомогою фірми, краще віддати перевагу надійної будівельної організації, що має досвід такого будівництва. Наша фірма має достатньо висококваліфікованих фахівців, які якісно виконують всі роботи. Крім того, на виконані роботи дається 5-річна гарантія. Вартість будинку з газобетону починається від 2300 гривень за кв. м, вона включає вартість робіт і матеріалу.

Будинки з керамоблоків

технологія будівництво будинків під ключВикористовуючи нові технології, побудувати будинок можна швидко і якісно. Керамоблок став прекрасним конкурентом цеглі. Він має мікропористої структури з ребристою бічною поверхнею. Керамічні блоки мають різні розміри, але по висоті вони кратні цегляній кладці, тому їх зручно використовувати. Для його виготовлення використовується тільки природний матеріал: глина, вода, вогонь і дрібна деревна стружка. Компоненти, що входять до складу керамоблоков аналогічні цеглі, але завдяки додаванню деревної стружки з’явилася пористість, яка зробила його «теплим».

Переваги керамічних блоків наступні:

  • довговічність;
  • екологічність;
  • енергоефективність;
  • міцність;
  • вогнетривкість;
  • морозостійкість;
  • високі звукоізоляційні властивості;
  • здатність стабілізувати вологість у приміщенні;
  • невелику вагу і зручні розміри.

Наша фірма широко використовує цей матеріал при будівництві, розробляючи індивідуальний проект ви можете замовити стіни з керамоблоков, таким чином, будівництво вашого котеджу займе менше часу. При цьому ви отримаєте тепле і екологічно чисте житло.

Будівництво з пінобетону

технології будівництва приватних будинківХоча будівництво з піноблоків відноситься до новітніх технологій, але цей будматеріал вже давно застосовується в будівництві. Пінобетон отримують шляхом змішування піску, цементу, води з додаванням піноутворювача, завдяки якому він отримує пористу структуру. Як і всі будматеріали, пінобетон має свої переваги і недоліки.

Переваги піноблоків:

  • високі теплоізоляційні якості;
  • невисока вартість;
  • простота укладання і швидкість будівництва;
  • невелика вага;
  • екологічність;
  • висока пожежобезпечність.

Недоліком є ​​нестійкість до механічних пошкоджень, висока здатність до вбирання вологи, при усадці можливі тріщини. Будівництво з пінобетону — швидке і недороге, вартість кладки нашими фахівцями коштує 2000 гривень за 1 кв. м.

Монолітне будівництво

нові технології побудувати будинокПобудувати будинок за новою технологією можна з використанням знімною і незнімної опалубки, яка застосовується при монолітному будівництві. Будинки, побудовані за цією технологією володіють особливою міцністю і можуть витримувати коливання до 8 балів, що дає можливість будувати будинки в сейсмічно небезпечних районах. Перевага монолітних будинків наступні:

  • міцність;
  • довговічність;
  • швидкість зведення;
  • можливість будь-якої конфігурації і планування приміщень;
  • тонкі стіни дозволяють заощадити на площі.

Недоліком є ​​висока теплопровідність, що вимагає додаткової теплоізоляції, низька звуко- і пароізоляція, висока вартість робіт. Наша фірма будує монолітні будинки  під ключ. Якісне утеплення будинків робить їх затишними.

Каркасне будівництво

Завдяки дешевизні і швидкості зведення все більшої популярності набуває такі технології будівництва приватних будинків, як каркасне будівництво. Технологія полягає в тому, що дерев’яний каркас зовні обшивається OSB плитами, а зовні будь-яким матеріалом для внутрішньої обробки. Якщо раніше дерев’яні будинки вважалися недовговічними, то сучасні каркасні навпаки. Дерево оброблено спеціальними засобами, що продовжує термін експлуатації будівлі до 70 років. У будинків з металевим каркасом термін служби — 100 років. Якщо виконано правильно утеплення, то каркасні будинки дуже теплі і відповідають режиму вологості. Недоліком є ​​висока пожежонебезпека, але при дотриманні технології будівництва вона знижується.

Будівництво з сендвіч-панелей

Дана технологія широко застосовується в комерційному та житловому будівництві. Сендвіч-панель являє собою два металевих листа, всередині якого знаходиться утеплювач. Завдяки пазах вони легко монтуються. Для житлових будинків у панелях замість металу застосовують спресовані дерев’яні ошурки зі смолою і пінополістиролом як утеплювач. Такі будинки мають високі теплоізоляційні якості і хорошу екологічність. Зведення будинку займає від двох тижнів до кількох місяців.

Будівництво з нами

побудувати будинок за новою технологієюЯкщо ви вирішили будувати будинок своїми силами, вам не обійтися на деяких етапах будівництва без сторонньої допомоги. Зв’язавшись з нашими менеджерами, ви можете уточнити вартість наших послуг. На всі виконувані роботи у нас є сертифікати. На етапі проектування фахівці нашої фірми визначають, яка найбільше підходить технологія, будівництво будинків під ключ в Києві та Київській області — наша спеціалізація. Фахівці можуть прорахувати кошторис будівництва на підставі вашого проекту або запропонують типовий проект. Всі ціни вказані в гривнях, на імпортне обладнання і матеріали у валюті вартість фіксується.

Укладаючи договір про будівництво під ключ з нашою фірмою, замовник перекладає всі проблеми, пов’язані з будівництвом і оформленням документів, заощаджуючи при цьому свій час і зберігаючи нерви. Документи оформляються при цьому безкоштовно. Після закінчення будівництва надається безкоштовне сервісне обслуговування протягом одного року. При цьому наші фахівці виїжджають в будь-який час на вимогу клієнта. Ми чуйно працюємо з кожним клієнтом, намагаючись задовольняти всі його вимоги та побажання.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 3,00 из 5)
Загрузка...