Будівництво будинку з цегли в Києві та області

строительство дома из кирпича«КиївНовБуд» має більш ніж 10-річний досвід будівництва будинків із цегли. Нижче на цій сторінці ви знайдете докладну інформацію, але нам хотілося б звернути Вашу увагу на наступні факти:

  • ми даємо офіційну 5-річну гарантію на роботи і до 70 років на використовувані матеріали;
  • закуповуємо матеріали для будівництва за відпускними цінами — з націнкою 0%;
  • гарантуємо швидке та якісне зведення будинку за термін від 9 місяців;
  • у нас є будівельна ліцензія і всі роботи ми надаємо за договором;
Наші ціни
Коробка
від 8490 грн/м2
Під оздоблення
від 12490 грн/м2
Під ключ
від 15990 грн/м2
З нами вигідно і
безпечно будувати будинок!
НАДІЙНІСТЬ
  • 5 років гарантії на роботи
  • більше 10 років досвід
  • 50 - 70 років гарантії на матеріали
Чесність
  • кошторис з реальними цінами
  • фіксація цін в договор
  • всі об'єкти можна відвідати
Оперативність
  • будуємо за 6-12 місяців
  • у договорі вказуємо строки здачі
  • штраф 1% від загальної вартості
    при простроченні
Прозорість
  • щотижневий фотозвіт
  • можливість без погоджень в
    будь-який момент приїхати на будівництво

НЕМАЄ ВСІЄЇ СУМИ, ЩОБ ПОБУДУВАТИ ДІМ ВІДРАЗУ?
БУДЕМО БУДУВАТИ ПОЕТАПНО, ПО МІРІ НАЯВНОСТІ ГРОШЕЙ!

Проекты домов
Залишилися питання?
Замовте професійну консультацію прямо зараз!
Чому краще будувати будинок із цегли?

stroitelstvo-kirpichnogo-domaБудівництво цегляного будинку є найбільш популярним варіантом капітального будівництва в нашій країні. Це й не дивно, адже цегла - відмінний будівельний матеріал, технології будівництва з якого доведені до ідеалу багатьма поколіннями будівельників. Якщо Ви вирішили побудувати цегляний будинок, то наведена на даній сторінці інформація буде для Вас дуже корисною.Будівництво приватного будинку починається з вирішення принципового питання: з чого будувати? Ми радимо своїм клієнтам будувати з цегли або керамоблока, який перевершує цеглу, в першу чергу, за показниками енергоефективності. Давайте проаналізуємо основні переваги та недоліки цегли як будівельного матеріалу.

Довговічність і міцність. Якщо Ви хочете побудувати будинок, в якому будуть жити Ваші онуки і правнуки, то будівництво цегляного котеджу - ідеальний варіант. Всі ми бачимо приклади цегляних будівель, які без серйозних реставраційних робіт стоять вже кілька сотень років. Іншого порівнянного по довговічності з цеглою матеріалу просто не існує!

Екологічність. Цегла - екологічно чистий будівельний матеріал. Стіни цегляного будинку «дихають», ефективно регулюють ступінь вологості, а мікроклімат в такому будинку вважається найбільш прийнятним для проживання людини. Крім усього іншого, цегла не схильна до процесів гниття, грибку, цвілі, гризунів і комах.

Пожежна безпека. Цегла, власне, і проводиться шляхом впливу високих температур (випалу), є бездоганним вогнетривким матеріалом. У цьому плані, цегляний будинок «на голову» перевершує своїх конкурентів - каркасні і дерев'яні будинки.

Великі архітектурні можливості. Побудувати будинок під ключ з цегли можна будь-якої конфігурації і розміру. Цегла як матеріал не має яких-небудь обмежень при проектуванні будинку. Цегла піддається будь-яким видам обробки і відмінно поєднується з іншими будівельними матеріалами. Загалом, будівництво цегельного будинку - це можливість втілити в життя найсміливіші архітектурні рішення!

Шумоізоляція. Навіть без застосування додаткових ізоляційних матеріалів, цегляні стіни добре захистять Ваш будинок від сторонніх шумів.

Наша стаття не буде об'єктивною, якщо ми не розглянемо основні недоліки цегельних будинків..

Вартість. Цегла - аж ніяк не дешевий матеріал, а його кладка обійдеться дорожче, ніж кладка будь-якого іншого блочного матеріалу. Маленький розмір цегли обумовлює більш тривалу і трудомістку роботу по зведенню стін будинку.

Особливості фундаменту. Класична повнотіла цегла є найбільш важким будівельним матеріалом, що чинить рекордні навантаження на фундамент. Тому при будівництві цегельного котеджу вартість пристрою фундаменту зростає в середньому на 20-40% в порівнянні з будинками, стіни яких будуть будуватися з більш легких матеріалів.

Низька енергоефективність. Тут слід відразу зазначити, що цей недолік властивий повнотілим типам цегли, а їх більш сучасні пустотілі «побратими» здатні дуже ефективно зберігати задану температуру всередині будинку. У будь-якому випадку, при будівництві цегляних стін потрібно застосовувати якісні теплоізоляційні матеріали.

Висока температурна інерційність. Це означає, що обігріти холодний цегляний будинок - процес тривалий. Тобто, якщо Ви задумалися про будівництво дачі, в яку будете сім'єю приїжджати по вихідних і святах, то цегла не найкращий варіант.

Необхідність зовнішньої обробки. Щоб не піддавати стіни будинку підвищенному навантаженню внаслідок погодних умов й перепадам температур, стіни цегляного будинку потребують обробки. Це може бути дорогий облицювальна цегла або більш дешеві матеріали (плитка, штукатурка, сайдинг і ін.)

Ціни на будівництво цегляного будинку

Більш докладно ознайомитися з цінами на будівництво можна в цьому розділі. Ви можете оцінити рівень наших цін по прайс-листу на окремі види будівельних робіт, а також за допомогою онлайн розрахунку вартості будівництва. Ми будуємо як недорогі будинки, так і елітні котеджі, тому вміємо надати гнучкі умови для кожного клієнта!

Будівництво цегляних коттеджейІз яких ще матеріалів можна побудувати будинок?

Будівельна компанія «КиївНовБуд» спеціалізується на капітальному будівництві будинків і котеджів у Києві та області. Тому своїм клієнтам ми можемо запропонувати:

Додаткові будівельні послуги:

Ви все ще сумніваєтеся, чи варто нам зателефонувати?

Ми Вас розуміємо, адже до процесу вибору будівельної фірми потрібно підходити максимально педантично і виважено. Більше інформації про нас можна знайти тут, а також в корпоративному блозі компанії. Обов'язково ознайомтеся з нашими типовими проектами, а також з нашою пропозицією по індивідуальному проектуванню Вашего будинку.

Колектив компанії «КиївНовБуд» по праву пишається кожним зведеним об'єктом, а також відкрито інформує потенційних клієнтів про поточні будівництвах - подивіться, як буквально на порожньому місці, поступово «виростає» будинок мрії. Додатковим аргументом на нашу користь можуть бути вигідні акції, покликані зекономити Ваш бюджет, час і нерви, а також реальні відгуки наших вдячних клієнтів. Загалом, ми постаралися надати максимум достовірної інформації, щоб Ви могли зробити правильний вибір!