Установка сигналізації та відеонагляду

установка сигналізації і відеоспостереження в котеджіУ наш час на першому місці стоїть безпека житла, яку забезпечує кожний у міру своїх можливостей: броньовані двері, собаки, відеоспостереження, установка охоронної сигналізації в будинок. Природно, чим надійніше захист, тим вона дорожча. Але якщо ви побудували элітний котедж, то не варто економити на забезпеченні його безпеки, оскільки такі будинки завжди привертають зловмисників. Власникам недорогих будинків також слід подбати про безпеку свого житла, встановлюючи недорогі варіанти охоронних систем. Будь-яка комерційна будівля потребує охоронної сигналізації теж.

Компанія КиївНовБуд не тільки будує будинки, а й надає різні будівельні послуги, у тому числі виконує установку сигналізації і відеоспостереження в приватних будинках і в комерційних організаціях. Фахівці зі встановлення сигналізації можуть виїхати як на споруджуваний об’єкт, так і на готовий. На місці вони разом з власником визначаються з видом охоронної сигналізації, кількістю датчиків і відеокамер для забезпечення найбільш повного захисту дому та периметра ділянки. Знаючи свої фінансові можливості, вивчивши наші ціни з будівництва, ви можете визначитися, скільки ви готові вкласти грошей в монтаж сигналізації в приватному будинку для організації безпеки свого житла.

Охоронна сигналізація

Щоб забезпечити найбільш повну безпеку, слід встановлювати охоронну сигналізацію разом з відеоспостереженням. Кожна з них виконує свої функції щодо захисту, тим самим доповнюючи один одного. Охоронна сигналізація включає в себе наступні підсистеми:

  • охоронну — виявлення несанкціонованого проникнення в будинок або на територію ділянки зловмисників;
  • пожежну — реагує на можливі осередки пожежі;
  • аварійну — оповіщає про протікання у водопровідній системі чи витік газу;
  • тривожну — сигналізує про раптовий напад.

Всі системи діляться на два види:

— автономні, які лише сповіщають власника про виниклі неприємності, займатися їх ліквідацією доведеться самостійно;

— з реагуванням. У цьому випадку в залежності від виду отриманого сигналу, він буде надходити на відповідний пункт: пожежної, правоохоронних органів або іншої організації, яка зобов’язана прореагувати на нього і надати необхідну допомогу.

Установка сигналізації в котеджі включає в себе кілька видів захисту: охорону ділянки по периметру паркану, охорону стін будинку ззовні, охорону внутрішніх приміщень. Для охорони всередині будинку встановлюються датчики трьох видів:

  • магнітно-контактні, що реагують на відкривання дверей;
  • акустичні, які налаштовані так, що реагують тільки на звук розбитого скла;
  • датчики руху, разделяющиеся на пасивні та комбіновані. Пасивні реагують тільки на інфрачервоне випромінювання, а комбіновані обладнані інфрачервоним і мікрохвильовим детекторами.

Для організації охорони фасаду використовуються зовнішні датчики, а також спеціальні приймально-контрольні прилади з чотирма зонами. Установка відеоспостереження та охоронної сигналізації по периметру ділянки доцільна, якщо його площа перевищує 0,5 гектара.

Відеоспостереження і відеокамери

Після того як сигнал надійшов на пульт реагування, необхідно розібратися з причиною його виникнення. Для цього встановлюється система відеоспостереження. У неї входять відеокамери, які встановлюються так, щоб охопити всю територію ділянки, а також записуючі пристрої, на які зберігається отримана з камер інформація. Монтаж відеоспостереження в будинку дає можливість побачити, хто проник у будинок, при надходженні аварійного сигналу виявити в якому місці відбулось протікання води або витік газу, тому установка камер відеоспостереження та аварійних датчиків повинна проводитися одночасно.

Відеокамери бувають двох видів: чорно-білі і кольорові. У ціновому відношенні чорно-білі вигідніше, але кольорові передають більше інформації, хоча їх вартість вище всього на 20-30%. Є камери, що працюють в двох режимах. Камери розділяються також на аналогові і цифрові. Користуються великим попитом аналогові, але цифрові їх витісняють, оскільки їх простіше монтувати і легше доповнювати новими камерами. Сигнали з камер обох типів перетворюються в цифрові і записуються на запам’ятовуючі пристрої. Чим якісніше запис, тим більше пам’яті вона займає. Це треба враховувати при організації відеоспостереження і встановлювати камери в залежності від розв’язуваних завдань.

Наші фахівці допоможуть підібрати необхідні елементи охоронної сигналізації, визначитися з їх кількістю і функціональними можливостями. Таким чином, після установки сигналізації і відеоспостереження у вашому будинку ми гарантуємо, що при виникненні позаштатних ситуацій, тривожні сигнали вчасно надійдуть на відповідні пункти реагування. Співпрацюючи із забезпеченими клієнтами, наші фахівці набули великого досвіду в установці сигналізації і відеоспостереження, крім того на виконання цих робіт є відповідна ліцензія. Якщо укладається договір про будівництво під ключ, то ми забезпечуємо безкоштовне обслуговування протягом року. Зайдіть на наш сайт,  і ви зможете дізнатися про нашу діяльність, послуги і ціни, а також зможете прочитати корисні статті по будівництву.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...