Внутрішнє оздоблення будинку

ремонт будинків і квартир в КиєвіЗаміський будинок — мрія багатьох міських жителів. Часом ця мрія виношується роками, тому важливо, щоб у ньому були реалізовані всі побажання замовника. Велику роль у цьому відіграє внутрішня обробка будинку. Перетворити мрію в реальність зможуть висококваліфіковані фахівці компанії «КиївНовБуд», що займається будівництвом під ключ в столиці та Київській області. Це не просто реклама, ми маємо великий досвід виконання ремонтних робіт преміум класу, наші дизайнери допоможуть оформити котедж згідно з вашими побажаннями. Багато наші замовники мають солідний стан і задоволені результатом співпраці з нами. При цьому наша фірма будує як елітні котеджі під ключ, так і недорогі будинки, доступні широким верствам населення.

Будівництво будинків під ключ — не єдиний напрямок нашої діяльності. Якщо ви будуєте будинок своїми силами і не маєте достатнього досвіду для виконання деяких оздоблювальних робіт наші фахівці допоможуть вам з цим. Ми надаємо будівельні послуги та виконуємо ремонт в готових і споруджуваних об’єктах. Після закінчення робіт ви отримуєте шикарний ремонт, при цьому на всі виконані роботи надається 5 років гарантії. Зв’яжіться з нашими менеджерами, щоб замовити ремонт будинку і уточнити ціни на матеріал і роботи.

Зведення будинку складається з багатьох етапів, одним з яких є внутрішня обробка приміщень. Від внутрішнього оформлення залежить яка атмосфера буде в будинку, саме тут втілюються мрії про свій будинок. Тому обмовляється ще на етапі проектування, в якому стилі будуть оформлені приміщення. Небагато забудовники володіють достатнім досвідом, щоб реалізувати свої ідеї. Наша фірма має в своєму штаті фахівців, здатних виконати дизайнерський ремонт в Києві.

Етапи внутрішньої обробки

Оздоблення усередині будинку включає два етапи: підготовку поверхонь і чистову обробку. Вибір матеріалів та виконувані роботи багато в чому залежать від того, з чого зведені стіни будинку, особливо ця різниця відчувається між дерев’яними та кам’яними будівлями.

Чорнова обробка

Ремонт котеджів включає комплекс заходів з підготовки поверхонь, який називається чорновою обробкою. На цьому етапі виконуються наступні роботи:

  • монтаж / демонтаж внутрішніх перегородок;
  • видалення старих будівельних матеріалів;
  • вирівнювання стін, стель і підлоги.

При вирівнюванні стель враховується, яка буде чистове оздоблення. Якщо на поверхню буде наноситися фарба або штукатурка, то потрібно більш ретельне вирівнювання. При використанні підвісних стель чорнова обробка може полягати лише у видаленні попереднього покриття.

Це стосується і вирівнювання стін. Якщо на стінах невеликі дефекти, їх вирівнюють штукатурними роботами, інакше монтується металевий або дерев’яний каркас, який обшивається обраним оздоблювальним матеріалом. Другий варіант має перевагу в тому, що під каркасом можна замаскувати комунікації.

Підготовчі роботи для підлоги залежать від вибору статевого покриття. Для дерев’яного покриття потрібно настил чорної підлоги, для інших достатньо бетонної стяжки, хоча вона теж може відрізнятися якістю.

Чистова обробка

Чистова обробка будинку під ключ включає в себе фінішні роботи, які залежать від обраних оздоблювальних матеріалів. При виборі матеріалів насамперед враховується призначення приміщень. Наприклад, для санвузлів і кухні, де підвищена вологість, матеріали повинні підбиратися влагоустойчивиє. Якщо кладеться плитка для підлоги, то вона повинна бути безпечною. У житлових приміщеннях слід використовувати екологічно чисті матеріали.

Фінішна обробка залежить від типу поверхонь. Стелі можуть бути пофарбовані фарбою, покриті штукатуркою, обклеєні шпалерами. Приховати недоліки поверхні і комунікаційні дроти можна за допомогою підвісної і натяжної стелі. Залежно від обраного стилю приміщення застосовується ліпнина, підсвічування. Оздоблення стін може бути виконана шпалерами, декоративною штукатуркою, керамічною плиткою. Стіни можуть бути також обшиті пластиковими панелями, вагонкою або покриті фарбою.

Капітальний ремонт будинку обов’язково включає в себе заміну статевого покриття. Підлоги можуть бути з наступних матеріалів:

  • ламинату;
  • линолеуму;
  • плитки;
  • коркового покриття;
  • дерева;
  • бетону та ін.

У енергоефективних будинках влаштовується тепла підлога, що створює комфортні умови для проживання і дає можливість заощадити на опаленні.

Обробка приміщень вимагає високої кваліфікації і бажано, щоб її виконували фахівці, що володіють достатнім досвідом. Наймаючи сторонні будівельні організації, замовник ризикує тим, що не знає, наскільки якісно будуть виконані роботи. У випадку співпраці з нашою фірмою як виконуваних робіт можна переконатися, відвідавши поточні та готові об’єкти. Якщо ви шукайте фірму, щоб побудувати будинок під ключ, то кращий варіант — компанія «КиївНовБуд». Відвідайте наш сайт, і ви знайдете інформацію про вартість будинків під ключ, а також багато іншої корисної інформації.

4 5 9 Gora5 Gora8 1 2 4 5 9 10 Riviera Villas stroitelstvo doma (10) Riviera Villas stroitelstvo doma (12) Riviera Villas stroitelstvo doma (15) Riviera Villas stroitelstvo doma (16) Riviera Villas stroitelstvo doma (18) Riviera Villas stroitelstvo doma (19) Riviera Villas stroitelstvo doma (20) Riviera Villas stroitelstvo doma (22)
Riviera Villas stroitelstvo doma (9)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...