Монтаж інженерних мереж

монтаж опаленняБудь заміський котедж потребує інженерних мережах, проведення яких повинні виконувати відповідні фахівці. Наша компанія «КиївНовБуд», що займається будівництвом будинків під ключ в Києві і області має у своєму штаті висококваліфікованих фахівців по кожному виду комунікаційних систем. На проведення всіх робіт є відповідні сертифікати. Якщо будинок будується під ключ, то проведення комунікацій входить у наші обов’язки. При цьому після здачі будинку в експлуатацію здійснюється безкоштовне сервісне обслуговування протягом одного року. Наші фахівці виїжджають за першим дзвінком в будь-який час доби.

Ми також надаємо послуги з монтажу каналізації, опалення, водопостачання та інших інженерних систем окремо за індивідуальним замовленням. Зв’яжіться з нашими менеджерами для отримання докладної консультації (ціни, терміни, матеріали, гарантії та ін.). На всі виконані роботи надається гарантія на 5 років.

У монтаж інженерних мереж входять наступні роботи:

  • організація водопостачання;
  • монтаж опалення;
  • проведення каналізації та відведення зливових вод;
  • забезпечення електропостачання:
  • організація вентиляційної системи.

Всі роботи, пов’язані з комунікаціями, починаються на етапі проектування. При співпраці з нашою фірмою можливе індивідуальне проектування, яке вигідно тим, що є можливість продумати всі деталі і врахувати потреби конкретного замовника. Ми можемо запропонувати типовий проект. Його переваги полягає в наступному:

  • враховані всі помилки, що виникли при проведенні інженерних систем;
  • реально можна знати, можливості всіх систем, на яку кількість проживаючих розрахований будинок.

На етапі проектування аналізується наявність поблизу готових комунікацій, до яких можна підключитися. Вирішується питання, яка вигідніше установка газового або твердопаливного котла, що економічніше. Монтаж кожного виду систем забезпечення будинку має свої особливості, для проведення робіт слід залучати вузькопрофільних фахівців.

Проведення водопостачання

Система водопостачання будинку є однією з найважливіших комунікацій, так як повинна забезпечувати будинок холодною і гарячою водою в повній мірі. Якщо є центральне водопостачання, то монтаж водопостачання полягає в підключенні до загальної мережі та проведенні внутрішньої розводки труб по будинку і установці сантехнічних приладів. При відсутності муніципального водопроводу необхідно буріння свердловин. У цьому випадку потрібно визначитися з горизонтом залягання вод і вибрати тип насоса, який зможе забезпечити надходження необхідного обсягу води.

Монтування опалювальної системи

Опалення приватного будинку важливо для подальшої комфортної експлуатації котеджу. При прокладанні тепломереж слід враховувати тепловтрати, щоб по можливості скоротити витрати на опалення. У монтаж опалення входить: установка котла, проведення зовнішніх тепломереж, розводка труб опалення всередині будинку, установка радіаторів. Правильно організована система опалення створить комфортні умови всередині будинку, тому монтувати її повинні майстра. Наша фірма має у своєму штаті відповідних фахівців. Переконатися в якості робіт можна побувавши на готових і споруджуваних об’єктах компанії «КиївНовБуд».

Організація каналізаційної системи і відведення зливових вод

Для створення комфортних умов для проживання, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам, необхідна каналізація в приватному будинку. Вона включає в себе внутрішню і зовнішню системи. Внутрішня передбачає підводку стічних вод до центрального стоку. Зовнішня полягає або в урізанні в центральну каналізацію при її наявності, або потрібна автономна каналізація. При цьому знадобиться установка септика, який повинен забезпечити очищення фіскальних вод. Від ступеня їх очищення можливе подальше використання стічних вод, наприклад, для поливу.

Для того щоб не було підтоплення ділянки необхідно подбати про організацію дренажної системи. Це забезпечить сухий підвал і вбереже фундамент будинку від зливових вод.

Проведення електричної мережі

Забезпечення будинку електрикою дуже важливо в наше століття, коли більшість робіт по дому виконують побутові прилади. При організації енергозабезпечення необхідно зробити так, щоб потужності вистачило для підключення всіх необхідних електроприладів. Крім того, слід передбачити наявність автономного джерела електроенергії при раптовому відключенні центрального електрики. При проведенні електропроводки зазвичай виконується монтаж сигналізації.

Монтування вентиляційної системи

Комфортне проживання в будинку неможливо без якісної вентиляції. Монтаж вентиляції включає організацію вентиляційних каналів, встановлення вентиляційних систем. При якісної вентиляції економляться витрати на опалення і кондиціонування.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...