Що таке «Будинок під ключ»?

що таке будинок під ключМрія багатьох міських жителів — заміський будинок. У сучасному світі люди все більше намагаються придбати або побудувати житло за межею міста, ближче до природи. Будівництво будинку — це складний і трудомісткий процес, який складається з безлічі етапів. Людині, не розбирається в питаннях будівництва, самостійно побудувати будинок, важко.

Для людей, що мають достатні кошти, багато фірм пропонують готові об’єкти або будівництво під ключ. У статті розглядаються різні варіанти будівництва і розбирається докладно, що таке будинок під ключ.

Варіанти будівництва будинку з нуля

Людина, яка задумав будувати будинок з нуля, звичайно підшукує для кожного етапу будівництва потрібних фахівців: спочатку бетонщиков — для зведення фундаменту, потім будівельників — для кладки стін, потім покрівельників і т.д. Кожен з них може виявитися гарним фахівцем, але вони не відповідають за остаточний результат. До того ж, замовник повинен за всім стежити і погоджувати дії фахівців. При такому варіанті будівництва, забудовник може понести великі грошові витрати, крім того, втратити багато часу і нервів.

Кращий варіант в цьому випадку — найняти будівельну бригаду або підписати договір про будівництво зі спеціалізованою фірмою. При цьому можливі такі варіанти будівництва будинку з нуля:

  • зведення коробки;
  • під чистову обробку;
  • під ключ.

Наша фірма може запропонувати всі варіанти будівництва. Вказані ціни є лише орієнтиром, для їх уточнення можна зв’язатися з менеджерами компанії і обговорити всі деталі. Якщо у вас виникла зацікавленість, то краще всяких слів про нас скажуть готові и поточні об’єкти компанії, які можна подивитися на нашому сайті, а також відвідати їх.

Будівництво коробки будинку

будинок під ключ цеЯкщо фінансове становище не дає можливості укласти договір про будівництво під ключ, найбільш дешевий варіант для будівництва будинку — це зведення коробки. Вартість робіт і матеріалів можна прорахувати на калькуляторі.

Роботи з будівництва коробки включають в себе найвідповідальніші етапи, від яких залежить подальша експлуатація будинку:

  • розмітка ділянки та земельні роботи;
  • пристрій фундаменту;
  • зведення стін;
  • покрівельні роботи.

Оздоблювальні роботи клієнт може виконувати самостійно або наймати потрібних фахівців. Зведення коробки займає від 4 до 6 місяців, ціна починається з 2990 гривень за квадратний метр.

Будівництво будинку під чистову обробку

будинок під ключ як цеЦей варіант будівництва є середнім варіантом між будівництвом коробки і під ключ. Він включає наступні етапи:

  • розробка проекту;
  • розмітка ділянки із земельними роботами;
  • фундаментні роботи;
  • зведення стін, перегородок і перекриттів;
  • вирівнювання поверхні стін і стель під чистову обробку;
  • пристрій покрівлі;
  • підведення всіх комунікацій;
  • виконання тепло-, гідро, звуко- і пароізоляції;
  • прокладка інженерних мереж;
  • встановлення вікон та дверей;
  • фасадні роботи.

Таке будівництво не представляє з себе будинок під ключ як це може здатися, хоча і виконуються всі основні будівельні роботи: залишається внутрішня обробка приміщень та благоустрій території ділянки. Ціна будівництва під чистову обробку становить від 4990 гривень і вище залежно від виконаних робіт, відповідно терміни будівництва знаходяться в межах від 9 до 12 місяців.

Що таке будинок під ключ

kottedzh pod klyuch chto etoВ сучасному світі, де, насамперед, цінується час і якість, все більшої популярності набувають будинки під ключ. Головна перевага такого будівництва те, що, підписавши договір з будівельною організацією про будівництво будинку під ключ, замовник повністю перекладає на підрядника всі клопоти, пов’язані з будівництвом. Мало хто знає, що будівництво котеджу під ключ, це не тільки зведення стін, але і надання додаткових послуг у вигляді оформлення документів.

Будівництво будинку під ключ припускає, що всі нюанси будівництва замовник обговорює з підрядником ще при підписанні договору, в якому обумовлюються обов’язки сторін, фінансові питання, терміни будівництва, а також штрафні санкції при невиконанні зобов’язань. Після підписання договору забудовник приступає до будівельних робіт, після закінчення яких він надає клієнту готовий до експлуатації об’єкт.

Поняття «під ключ» має відмінності в різних фірмах. У розумінні нашої компанії, ми беремо на себе процеси по вибору ділянки, розробці проекту, отриманні дозвільних документів, будівництва та здачі об’єкта в експлуатацію. Отже, розберемося більш докладно з поняттям будинок під ключ: що входить, скільки займає часу, які послуги надаються.

Вибір і розбивка земельної ділянки

При виборі ділянки оцінюються розміри і планування майбутньої забудови. Аналізується наявність комунікацій, їх якість і можливість підключення. При їх відсутності розробляються можливі варіанти проведення. Проводяться геологічні та топографічні дослідження. Виконується розбивка ділянки: розміщення будівель для створення найбільш комфортних умов для проживання.

Розробка проекту та отримання дозволів

При проектуванні замовник озвучує свої побажання, а підрядник пропонує варіанти їх реалізації. Тут можливі два варіанти: готовий проект и індивідуально розроблений. Після розробки проекту необхідно його затвердження та одержання дозвільних документів в контролюючих органів. Всіма цими питаннями займається підрядник.

Будівельні роботи

будинок під ключ що цеБудівельні роботи включають в себе:

  • земельні роботи: підготовчі роботи для влаштування фундаменту і підведення комунікацій;
  • роботи по влаштуванню фундаменту: тип фундаменту залежить від розмірів будови, його конструктивних особливостей, типу грунту, близькості грунтових вод, матеріалу стін та інших факторів; фундамент може бути стрічковим, стовпчастим і монолітним;
  • зведення стін: матеріал стін обмовляється на етапі проектування, це може бути цегла, газобетон , пінобетон  або будь-який матеріал, який захоче замовник;
  • пристрій перекриттів і зведення внутрішніх перегородок;
  • покрівельні роботи: пристрій кроквяної системи, покриття покрівельним матеріалом;
  • проведення паро-, тепло-, гідро- і звукоізоляції;
  • проведення інженерних мереж: монтаж водопровідної, вентиляційної, каналізаційної систем, системи теплопостачання, розводка електромережі та ін .;
  • установка дверей і вікон;
  • внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи;
  • меблювання та декорування приміщень за бажанням клієнта;
  • ландшафтні роботи та благоустрій території ділянки.

Здача будинку в експлуатацію

Останнім етапом будівництва будинку під ключ є здача об’єкта в експлуатацію. Після цього етапу забудовник може урочисто вручити «Свідоцтво про право власності на будинок» з ключами від нього. Оформлення документів в нашій фірмі здійснюється безкоштовно, як подарунок від компанії — Ви заощадите 2 місяці особистого часу і 50 тисяч гривень.

Таким чином, будинок під ключ — це будинок з комфортними умовами проживання, в який можна вселятися і жити. Зразкові терміни будівництва під ключ — від 12 до 18 місяців, а вартість будівництва починається від 7990 гривень за квадратний метр. Компанія «КиївНовБуд» пропонує варіанти будівництва як елітних котеджів під ключ, так і недорогих будинків.

Оцінивши свої можливості, ви можете замовити приватний будинок під ключ в нашій фірмі і позбавити себе від зайвих клопотів. Ми маємо великий досвід як житлового, так і комерційного будівництва.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...