Коли краще починати будівництво?

Будівництво супроводжує людство з пристрою першої хатини. З розвитком прогресу змінюється архітектура, підвищуються вимоги домовласників до свого житла. Але основні етапи будівництва будинку і погодні умови, в яких воно здійснюється, залишаються незмінними. Однозначно можна сказати, коли краще будувати будинок.

Вплив сезонності на будівництво

коли найкраще будувати будинокЛюди звикли думати, що найкраще виконувати будівельно-монтажні роботи в теплий сезон. Причиною такої переконаності є плюсова температура і довгий світловий день. Таким чином, можна працювати, поки не наступить темрява. Але цей час має і негативну сторону — високі розцінки на будматеріали і будівельні послуги, тому що на них великий сезонний попит.

Весняно-літній сезон — сезон будівництва котеджів. Часом від цього страждають замовники. Деякі бригади, щоб заробити побільше грошей, беруть відразу кілька об’єктів. Кожного замовника цікавлять терміни, тому у бригади, що працює на кількох об’єктах, це відбивається на якості робіт. У підсумку, будинок може бути побудований в терміни, але якість будівництва залишає бажати кращого.

Уникнути такої ситуації можна при співпраці з нашою фірмою. Компанія «КиївНовБуд» займається зведенням будинків і котеджів у Києві та області. Контакти можна знайти на нашому сайті. Кожна бригада працює тільки з одним об’єктом, задовольняючи всі побажання клієнта, що стосуються планування, матеріалів, термінів будівництва і інших виникаючих питань. Наші ціни на будинки та ціни на послуги залежать не від сезонності, а від ступеня їх готовності.

Можливі наступні варіанти:

  • зведення коробки будинку: вартість починається від 2990 гривень за кв. метр, тривалість будівництва – 4-6 місяців;
  • будівництво будинку під чистову обробку: вартість від 4990 гривень за кв. метр, тривалість будівництва – 9-12 місяців;
  • будівництва будинку під ключ: вартість від 7990 гривень за кв. метр, тривалість будівництва – 12-18 місяців.

При укладанні договору обумовлюються строки будівництва, при порушенні яких наша фірма виплачує компенсацію у вигляді 1% від загальної вартості.

Який час краще для виконання будівельних робіт

Для кожного виду робіт існує свій час, коли їх найкраще виконувати. Тому будувати можна цілий рік, тільки визначитися, коли починати будівництво. Потрібно правильно розподілити свої сили і виконувані роботи.

Вибір земельної ділянки та проектування
Для будівництва заміського котеджу, спочатку треба підібрати земельну ділянку. Найкращим часом для цього є пізня осінь — початок весни. У цей час природа оголена, видно всі недоліки місцевості: якість грунту, подтапляемость, стан під’їзних доріг. Влітку все виглядає набагато привабливіше і за красою інколи люди не бачать недоліків.

Будь-яке будівництво починається з проекту споруджуваного об’єкта. В даний час можна не мучитися з вигадуванням свого будинку, а скористатися готовим проектом. Якщо є бажання мати ексклюзивний котедж, можна замовити індивідуальний проект. Розробка проекту — один з етапів, на який не впливає сезон, і він може виконується в будь-який час року. Хоча, вплив на такі роботи може надати сезон відпусток. Але компанія ТОВ «КиївНовБуд» — відповідальний забудовник і на нашу роботу не впливають відпустки та святкові дні.

Ми завжди якісно обслуговуємо клієнтів, індивідуально працюючи з кожним.

Земельні роботи і пристрій фундаменту

коли починати будівництвоНайкращий час для будівництва котеджу — теплу пору року. Бажано виконувати земельні роботи при прогрітій землі. Сучасні технології дозволяють проводити ці роботи і в зимовий період, але тоді доведеться використовувати спеціальну техніку, щоб прогріти грунт. А це збільшує терміни і вартість будівництва. У промерзлій землі важко прокласти якісно комунікації.

Фундаментні роботи взимку можливі, якщо в бетон додавати морозостійкі добавки, але це значно збільшує вартість будинку. Крім того, необхідний ще обігрів бітуму і бетону. Таким чином, порахувавши за допомогою калькулятора влаштування фундаменту в зимовий час, можна зробити висновок, що його вартість буде в півтора рази вище, ніж будівництво в сезон.

Зведення стін і покрівлі

Сезонність велике значення має для стін з дерева. Дерев’яний зруб краще зводити в суху морозну погоду, оскільки при мінусовій температурі гинуть паразити, які можуть перебувати в дереві. Якщо будувати дерев’яний будинок в сиру погоду, то велика ймовірність, що він може покритися пліснявою і грибками, він стане сірого кольору, особливо це відноситься до оциліндрованих колодах. Для зведення каркасного будинку також бажана сприятлива погода, хоча брус оброблений антисептиком в заводських умовах.

Найкоротші стоки зведення стін з газобетону, каремоблока та піноблоків, на монолітіе йде більше часу. Природно, в теплу пору швидкість будівництва вище. Крім того, робота з розчинами передбачає плюсову температуру.

Монтаж кроквяної системи займає близько місяця, покрівельні роботи — два тижні, якщо проста конфігурація даху. Природно, дах слід зводити в гарну погоду, до сезону дощів. Оздоблювальні роботи можна виконувати протягом усього року. Зовнішню обробку краще вести в теплу пору. Внутрішнє оздоблення може виконуватися і взимку, якщо в будинку проведена опалювальна система.

Коли краще будувати будинок

найкращий час для будівництваПроаналізувавши терміни будівництва приватного будинку, можна зробити висновок: краще почати будівництво навесні і підігнати терміни так, щоб будинок під чистову обробку був готовий до холодів. Якщо будівництво ведеться своїми руками, то передбачити його закінчення важко, так як під час проведення робіт можуть виникнути різні труднощі, які впливають на терміни.

Перекласти всі турботи про початок будівництва і його терміни можна на будівельну організацію, підписавши з нею договір про будівельні роботи. Наша компанія має великий досвід роботи з клієнтами, в тому числі і заможними. На всі роботи дається гарантія 5 років, а на будівельні матеріали до 50 років. На надаються нами матеріали немає націнки, ми заробляємо шляхом якісного виконання робіт. Після завершення будівництва ми не кидаємо своїх клієнтів. З будь-яких питань завжди можна звернутися до наших менеджерів. Ми намагаємося в найкоротші терміни вирішувати всі проблеми.

За наявності достатніх коштів будь-яке будівництво займає максимально короткий час і не залежить від сезону!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Загрузка...