Як правильно побудувати будинок?

Кожна людина, що зважився на будівництво котеджу, задається питанням, як правильно побудувати будинок, розуміючи, що це трудомісткий і витратний в плані фінансів питання. Тому до нього слід ставитися дуже серйозно, не допускаючи помилок при будівництві, за які доведеться розплачуватися в майбутньому. Будівництво будь-якого об’єкта складається з етапів. Для того щоб побудувати правильний будинок необхідно приділити належну увагу кожному їх етапів і тим нюансам, які притаманні йому.

Вибір ділянки

як правильно побудувати домПочинается будівництво з вибору земельної ділянки. Краще, звичайно, для цього залучити архітектора, оскільки він володіє потрібним досвідом і може уявити, як буде виглядати майбутня будова на даній ділянці. Якщо ж такої можливості немає, то доведеться вибирати самому.

При виборі ділянки слід враховувати наступні фактори:

  • Навколишній ландшафт. Ідеальним буде ліс з водоймою, правда, розташованим не надто близько, щоб виключити підтоплення ділянки.
  • Наявність комунікацій та їх близькість. Якщо є централізовані газо-, водо- та каналізаційні системи, це значно заощадить ваші кошти.
  • Інфраструктура: транспортна розв’язка, наявність магазинів та ін.
  • Якість грунту і глибина грунтових вод. Від цього залежить майбутній фундамент будівлі і можливість будівництва підвальних приміщень.
  • Наявність сусідів і охорона ділянки.
  • Екологічна обстановка.

Від вибору ділянки залежить майбутнє комфортне проживання. Приємно жити в екологічно чистому районі біля лісу з протікає річкою. Важливо, щоб в будинок хотілося повернутися.

Проектування і планування фінансових вкладень

Визначившись з ділянкою, слід зайнятися підготовкою дозвільних документів та розробкою проекту. Цей етап займає часом дуже багато часу. Але, якщо цим займається компанія «КиївНовБуд», то терміни значно скорочуються, при цьому не потрібно нервувати і бігати по різних інстанціях.

що потрібно щоб побудувати будинокНайкращий варіант проектування заміського будинку –індивідуальний проект, який можуть розробити висококваліфіковані фахівці нашої фірми, враховуючи всі побажання замовника. Правда, це найдорожчий варіант. Можливий варіант типового проекту. Його плюс в тому, що в ньому втілені основні вимоги клієнтів, виправлені всі виявлені при будівництві помилки і вартість будівництва більш реальна, оскільки існують готові об’єкти, побудовані за цими проектами.

Ще що потрібно, щоб побудувати будинок без неприємних сюрпризів — правильне планування бюджету. Маючи розроблений проект, важливо, до початку будівництва визначитися з тим, який будинок будувати, вивчити можливі варіанти і ціни на будівництво, а за допомогою калькулятора порахувати приблизну вартість будівництва. Слід правильно розрахувати свої фінансові можливості і вести будівництво відповідно до доходами, інакше може виникнути ситуація, що на закінчення будівництва не вистачить грошей. Фахівці нашої фірми складають кошториси на кожен етап будівництва, тому ви можете правильно розрахувати свій бюджет.

Як побудувати правильний будинок

Природно, питання про те, як побудувати правильний будинок, в основному пов’язаний із самим зведенням будівлі. Тут важливий кожен етап: починаючи з планування ділянки, зведення фундаменту, стін, влаштування покрівлі і закінчуючи обробкою і проведенням комунікацій. В першу чергу виникають питання, коли краще почати будівництво, будувати самому або за допомогою будівельної фірми. Запитань багато і вирішити їх вам допоможе співпраця з компанією «КиївНовБуд».

як побудувати правильний будинокПочинається зведення котеджу з земельних робіт і пристрої фундаменту. При цьому важливо враховувати глибину залягання грунтових вод, на скільки глибоко можна копати. Вибір типу фундаменту залежить від якості ґрунту і ваги всієї будови зі стінами, перекриттями та дахом: чим важче будинок, тим потужнішим має бути підстава. Якщо фундамент не буде відповідати вимогам, можуть піти тріщини по стінах, почати руйнуватися елементи будови.

Від майбутнього призначення будови та фінансових можливостей залежить матеріал стін. Дачу можна побудувати дерев’яний будинок каркасного типу — це найдешевший варіант, але, на жаль, недовговічний. Для будинку, який повинен прослужити багато років, необхідний більш надійний матеріал. Найпопулярнішим матеріалом була до недавнього часу цегла, але на зміну йому приходять сучасні дешевші, але не менш довговічні будматеріали: газобетон, піноблоки та інші. Від якості кладки стін залежить майбутня експлуатація будинку. Крім того, щоб забезпечити комфортне проживання необхідно правильно виконати тепло-, паро- та гідроізоляцію фундаменту, стін, даху, стелі.

Зовнішній вигляд будинку залежить від якості обробки і використовуваних оздоблювальних матеріалів. Наші фахівці допоможуть правильно підібрати матеріали, щоб всі будови гармонійно виглядали. Важливо для заміського котеджу оформлення території, влаштування клумб, басейну, правильне розташування будівель, організація зон відпочинку. Допоможуть вирішити ці проблеми наші ландшафтні дизайнери, що мають великий досвід в оформленні території присадибних ділянок.

Багато що потрібно знати, щоб побудувати будинок, але часто забудовники не володіють потрібним будівельним досвідом. Тому останнім часом великою популярністю користується будівництво будинку під ключ. Вибираючи такий варіант, замовник перекладає всі турботи про правильне будівництві на фірму, з якою укладає договір. У цьому випадку важливо вибрати надійну фірму або бригаду..

Наша компанія є надійною організацією, яка давно знаходиться на будівельному ринку і має велику кількість вдячних клієнтів, що рекомендують її своїм друзям і знайомим. Зв’язавшись з менеджерами фірми за контактами, які можна знайти на нашому сайті, можна домовитися відвідати споруджувані  об’єкти і поспілкуватися з клієнтами фірми, щоб переконатися в якості виконуваних нами робіт.

На завершальному етапі підключаються всі комунікації, будинок здається в експлуатацію. При цьому повинні бути правильно оформлені всі дозвільні документи, допуски і технічні паспорти на обладнання. При будівництві будинку під ключ за допомогою нашої організації оформленням документів займається наша компанія, причому абсолютно безкоштовно в якості подарунка.

Після закінчення будівництва ми не кидаємо наших клієнтів і даємо 5 років гарантії на виконані роботи та 50 років на використані матеріали. Якщо будинок будувався під ключ, то фірма забезпечує безкоштовне сервісне обслуговування протягом першого року експлуатації. Наші фахівці можуть виїхати на об’єкт в будь-який час на вимогу замовника.

Співпрацюючи з нашою фірмою, ви отримаєте правильно побудований і оформлений фамільний особняк, в якому виросте не одне покоління.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...